Foto natečaj: #OnesnaženMaribor

Spodaj lahko vidite montirane slike, ki prikazujejo kako bo Maribor izgledal, če bomo še naprej preveč onesnaževali. Paziti moramo, da se kaj takega ne zgodi! 🤯 To je prva slika foto natečaja, ki se ga lahko udeležiš tudi ti! Trajal bo do konca februarja 2020.V bližnji prihodnosti bomo organizirali tudi čistilno akcijo, planirali projekte in … Read more

Zmagovalec foto natečaja #OnesnaženMaribor – 1

Novembra 2019 se je začel 1. foto natečaj #OnesnaženMaribor! Udeleženci so poslali svoje slike, mi pa smo jih nato objavili na Instagram profilu @infofix.eu. Glavni kriteriji so bili trud, izvirnost, kvaliteta in število všečkov. Za več informacij pritisnite spodnji gumb. Foto natečaj #1 Foto natečaj se je zaključil in prišel je čas, da razglasimo zmagovalca … Read more

Pridruži se ekipi!

Pridruži se ekipi Popravimo Maribor in pomagaj pri urejanju in izboljšanju Maribora! Na poti se boš naučil veliko uporabnih informacij in se med tem zabaval. Za več informacij nas kontaktiraj!

Otvoritev E-klopce pred SERŠ

Otvoritev je potekala 9. oktobra pred SERŠ v Mariboru. Na otvoritvi je nastopal Andrej “Alien” Partljič iz KUD Coda! Po otvoritvi nameravamo še nadgraditi žične polnilce, da bodo hitreje polnili in vgraditi 2 brezžična polnilca.

Postavitev E-klopce

5. oktobra smo začeli s postavitvijo E-klopce. Najprej smo pritrdili dve kovinski škatli, nato pa še stebre in streho. 6. oktobra smo namestili še sončno celico in elektroniko. 7. oktobra smo konstrukcijo klopce še prebarvali in namestili lesene deske.

Temelji E-klopce

30. septembra smo s pomočjo PUM-O Maribor izvedli izkop luknje za betonske temelje. Hvala PUM-O MB za pomoč. Naslednji dan, 1. oktobra smo zbetonirali temelje in jih pustili, da se posušijo.

E-klopca v naslednji fazi!

16. maja 2019 se je začelo javno glasovanje o pobudah mladih, ki je potekalo na spletni strani maribor.comoneurope.org.12. junija se je to glasovanje zaključilo in naš projekt je bil eden iz med petih izglasovanih pobud.